UrbanSunsets.com este proprietatea SC Zoomba Music SRL si detine toate drepturile de administrare ale acestuia. Tot continutul site-ului UrbanSunsets.com este proprietatea SC Zoomba Music SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al SC Zoomba Music SRL a oricaror elemente regasite in site se considera furt si atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la office@UrbanSunsets.com.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare a acestui site ce se vor intelege ca un contract de vanzare-cumparare intre SC Zoomba Music SRL (prin magazinul online UrbanSunsets.com) si orice persoana (fizica sau juridica) ce va face o comanda online prin intermediul acestuia. Ne asumam dreptul de a modifica orice informatie din acest site fara o notificare prealabila.

Toate produsele comercializate prin intermediul UrbanSunsets.com sunt originale si vor fi livrate în ambalaj corespunzator, insotite de factura, conform legislatiei in vigoare.

DATE DE CONTACT

Nume firma: SC Zoomba Music SRL
Date fiscale: J23/2664/2012, 29838332
Sediu social: Voluntari, Strada Drumul Bisericii nr.48, Pipera, Vila nr. 51, Judet Ilfov
Telefon: 0744 515 020
E-mail: office@UrbanSunsets.com

SCOPUL COLECTARII DATELOR

Scopul colectarii datelor este informarea utilizatorilor/clientilor privind situatia contului lor de pe UrbanSunsets.com, privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul UrbanSunsets.com datele personale poate opta ca acestea sa fie sterse din baza de date a UrbanSunsets.com, fiind de ajuns sa ne contacteze si sa ceara acest lucru telefonic sau prin e-mail.

COMANDA

Cumparatorul poate efectua comenzi pe site prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate. Odata adaugate in cosul de cumparaturi, produsele sunt disponibile pentru achizitie. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a produsului. Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, iar vanzatorul primeste acordul cumparatorului sa il contacteze telefonic sau prin e-mail.

MODALITATI DE PLATA

Pentru plata produselor comandate puteti alege una dintre urmatoarele variante:

  • Online: prin card bancar, in momentul efectuarii comenzii

POLITICA PRETURILOR

Prețurile afisate pe site sunt actualizate periodic pentru fiecare produs in parte. Acestea nu includ T.V.A., vanzatorul nefiind inregistrat ca platitor de T.V.A., si sunt exprimate in lei (RON). Pretul de achizitie al produselor comandate este cel din momentul confirmarii comenzii si se va regasi pe factura emisa.

Echipa UrbanSunsets.com depune toate eforturile pentru a va prezenta corect informatiile din cadrul site-ului, insa din motive tehnice, independente de noi, pot aparea erori in ceea ce priveste afisarea preturilor. In aceste conditii se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu reprezentantii site-ului.

LIVRARE

Livrarea produselor se face exclusiv online.

POLITICA DE RETUR

Conform OUG 34/2014 aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele si fara a suporta penalitati în termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile începând de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, indicata de dumneavoastra, în posesia produselor (download digital).

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizând o declaratie neechivoca, de exemplu, un e-mail. Datele noastre sunt: E-mail: office@UrbanSunsets.com

Telefon: 0744 515 020

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

DATELE CU CARACTER PERSONAL

Orice utilizator care viziteaza acest website si care ofera date cu caracter personal isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru prelucrarea acestor date cu caracter personal de catre SC Zoomba Music SRL, in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si a oricaror reglementari viitoare.

Pentru ca experienta dumneavoastra pe site-ul UrbanSunsets.com sa fie completa si pentru a face posibila expedierea si livrarea comenzilor plasate, trebuie sa fiti de acord ca SC Zoomba Music SRL sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004.

Prin accesarea acestui website, dumneavoastra va exprimati acordul cu privire la acceptarea in totalitate a conditiilor prevazute in cuprinsul acestor mentiuni legale.

Meniu